Nele Crombez

Beauty is health made visible

Schoonheid van binnenuit

Al mijn hele leven ben ik geïnteresseerd in schoonheid in al zijn innerlijk en uiterlijke vormen. Als gediplomeerd goudsmid heb ik een groot deel van mijn leven in Antwerpen doorgebracht, eerst tijdens mijn studies juwelierskunst en later als juwelier. Nadien ben ik teruggekeerd naar Gistel en heb ik hier als kapster gewerkt.

Hoewel ik dagelijks met schoonheid bezig was, bleef het idee om mensen nog meer te laten stralen mij bezighouden. Daarom ben ik uiteindelijk op mijn 27e gestart met de opleiding schoonheidsspecialiste. Al vanaf het begin van mijn studies wilde ik mensen innerlijk en uiterlijk laten stralen.

Ik kende al de natuurlijke producten van PHYTO 5, die mijn motto ‘schoonheid van binnenuit’ als wereldleider in natuurlijke en holistische cosmetica in de praktijk brengt. De keuze voor dit Zwitserse topmerk was direct gemaakt.

Het doet mij echt plezier om dagelijks mannen en vrouwen te kunnen verzorgen en hen beter te laten voelen.

Hartelijk welkom bij Esthetiek Nele!

Vele groetjes,

Nele Crombez

Mijn Visie

Het welzijn van mijn klanten verbeteren en ze innerlijk en uiterlijk laten stralen door ze gepersonaliseerd en diepgaand te verzorgen met de beste natuurlijke producten en effectieve duurzame kwaliteitsverzorgingen met bewezen effect.