Verstrak en verstevig je lichaamscontouren met de unieke ZIONIC-behandelingen

Je lichaam in topvorm met een nieuwe generatie lichaamsbehandelingen

Vier cirkels met de woorden anti, haar, model en onhandig.
Zionic Logo

ZIONIC is een innovatieve schoonheidsbehandeling voor het lichaam met dubbele werking. Een diepe actieve rotatiemassage (MARP) die het bindweefsel en metabolisme intens mechanisch stimuleert en resistieve frequenties (RF) voor een thermisch effect dat de weefsels plaatselijk opwarmt, ze intens stimuleert en weefselherstel activeert.

versteviging billen met Symmed

Deze doeltreffende behandeling met bewezen klinisch effect garandeert snelle resultaten zoals:

Versteviging van de huid

Versteviging van de huid

door herstel en stimulatie van de aanmaak van collageenvezels.

Zionic werkt tegen cellulitis

Anti-cellulitis effect

door het stimuleren van de celvernieuwing en drainage.

Een groen icoon van het ondergoed van een vrouw.

Activatie van het celmetabolisme en vermindering van centimeters

bij overtollig vet.

Zionic behandelingen verstevigen de spieren

Versteviging van de spieren

waarbij aanmaak van structurele en essentiële eiwitten van de spiersamentrekking wordt gestimuleerd voor verbetering, behoud en evenwicht van de spiertonus.

WAAROM ZIONIC?

Voor en na foto van de kont van een vrouw.
Meteen Resultaat

Met deze doeltreffende behandelingen geniet je van onmiddellijk zichtbare en voelbare resultaten vanaf de eerste behandeling

Pure ontspanning

Ga voor een moment van well-being met een geheel pijnloze, niet-invasieve en 100% veilige behandeling

De Symmed behandelingen zijn ontspannend en veilig
Een persoon gebruikt een apparaat op het lichaam van een vrouw.
Op jouw maat

Nadat we je huid in kaart gebracht hebben, stemmen we de behandeling naadloos af op de specifieke noden en aandachtspunten van jouw huid alsook je persoonlijke wensen

WAT DOET ZIONIC?

Een vrouw raakt haar dij aan met haar handen.

Huid

Door de activatie en de toename van de fibroblasten, de belangrijkste cellen van ons bindweefsel, gaan ze nieuw collageen, elastine en hyaluronzuur aanmaken waardoor de huid elastischer, voller en steviger wordt.

De kont van een vrouw met pijlen erop getekend.

Spieren

De aanmaak van structurele en essentiële eiwitten van de spiersamentrekking wordt gestimuleerd. Dit draagt bij tot de verbetering, het behoud en het evenwicht van de spiertonus.

Zionic behandelingen verbeteren de bloedsomloop en lymfecirculatie

Bloed- en lymfevaten

De ZIONIC-behandelingen zorgen voor een plaatselijke verhoging van de temperatuur. Dit zorgt voor een pijnstillende werking, verhoogt de doorbloeding en verbetert de zuurstofvoorziening van de weefsels en de afvoer van afvalstoffen. Tevens verbetert ook de bloedsomloop en de lymfecirculatie.

De Symmed behandelingen verhogen de stofwisseling van de vetcellen waardoor je centimeters en kilo's verliest

Vetcellen

De behandeling verhoogt de stofwisseling van de vetcellen en stimuleert de vetafbraak waardoor je vlotter centimeters en kilo’s verliest.

GESCHIKT VOOR JOU?

ZIONIC is dé referentie om je lichaam tot diep in de weefsels blijvend een flinke boost te gunnen. In het bijzonder de zones als buiktaille (love handles), zitvlakbuitenzijde billenbinnenzijde billenvolledige benenbinnenkant bovenarmenbuitenkant bovenarmen en rug.

Met ZIONIC zal de jonge vrouw huidproblemen gelinkt aan het natuurlijk verouderingsproces preventief voorkomen of vertragen. Bij vrouwen met een iets rijpere huid verbeteren we de algemene huidconditie eigen aan haar levensfase door in te zetten op weefselherstel.

Welke zones kan je met ZIONIC behandelen

Wat zijn de resultaten?

Zionic vermindert Cellulitis
Cellulitis

Je wil cellulitis aanpakken.

Zionic zorgt voor steviger spieren van armen en billen
Steviger spieren

Je wil je een betere spiertonus, spieren verstrakken, opspannen en ontspannen.

Zionic hermodelleert je lichaam en buik
Hermodelleren

Je wil je lichaam resetten, remodelleren en je lichaamscontouren verfijnen door de afvoer van vetcellen, vocht en afvalstoffen.

Met Zionic verlies je centimeters
Centimeters verliezen

Je wil omtrek en centimeters verliezen.

Gewicht verliezen met Zionic
Verstevigen

Je wil je huid verstevigen met de aanmaak van collageen en elastine.

Lekker ontspannen met Zionic
Ontspannen

Je wil je lichaam ontspannen.

Wil je een gezond en mooi lichaam in topvorm, in alle fases van je leven?

Dan is deze innovatieve en vooruitstrevende behandelingskuur van ZIONIC op jouw lijf geschreven!

Wat mag je verwachten?

Klinische studies bevestigen de doeltreffendheid en veiligheid van de behandeling met ZIONIC bij elke toepassing zonder enig risico voor de huid of het weefsel. Ook hebben deze studies aangetoond dat de combinatie van MARP en resistieve radiofrequentie niet alleen resulteert in het remodelleren van het lichaam en de vermindering van cellulitis, maar ook de lymfatische circulatie verbetert dankzij de werking op huid, spieren, bloed- en lymfevaten en vetcellen.

Door het aanpassen van de snelheid van de rotatiemassage (MARP) en de intensiteit van de resistieve frequenties (RF) wordt iedere behandeling perfect gepersonaliseerd volgens de klant, de gewenste resultaten, de specifieke noden en aandachtspunten en de behandelde zone.

Om een maximaal en blijvend resultaat te behalen, worden de behandelingen met ZIONIC in kuurvorm aanbevolen. Afhankelijk van de zone, specifieke noden en gewenste resultaten stellen we per kuur en de te behandelen zone 12-15 behandelingen voorop. Een behandeling duurt zo’n 30 tot 40 minuten. Met een zichtbaar en voelbaar resultaat vanaf de eerste behandeling.

Voldoende lichaamsbeweging en een gezond en volwaardig voedingspatroon versterken en verlengen de behaalde resultaten. Hierdoor zijn de resultaten maximaal en blijvend en is er ook geen nabehandeling nodig.

Ik ondersteun je graag bij het aanleren van een gezond eetpatroon en dit concreet in jouw leven in te bouwen. Met een doelgericht en haalbaar plan van aanpak.

Overtuigd om met ZIONIC volop voor een lichaam in topvorm te gaan? Met een complete behandelingskuur die enkel voordelen biedt? Uitgevoerd door een ervaren en opgeleide huidcoach?

Vraag Esthetiek Nele om advies op maat!