Permanente make-up

Wil je er dagelijks goed uitzien, maar heb je niet de tijd om iedere morgen eyeliner, lipliner of wenkbrauwpotlood aan te brengen, dan is permanente make-up zeker iets voor jou.

Je bent zo klaar, waar je ook naartoe gaat, zonder tijd te verspillen én steeds perfect!

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up is een cosmetische procedure waarbij veilige pigmenten in de huid worden ingebracht. Het resultaat is make-up die perfect blijft voor lange tijd (drie tot vijf jaar). Invloeden van buitenaf, zoals zon en afschilfering van de huid, doen de make-up verbleken. Die kan later naar wens opnieuw bijgewerkt worden.

Je permanente make-up ziet er altijd professioneel aangebracht uit. Ervaring en inzicht zijn daarbij van het grootste belang. Kwaliteit gaat boven alles!

Permanente make-up Esthetiek Nele

Voor wie?

  • voor iedereen die er perfect opgemaakt wil uitzien
  • voor mensen met een actieve levensstijl, die vaak gaan zwemmen of sporten
  • voor mensen met smalle lippen, vage lipcontouren of zonder volle wenkbrauwen
  • voor mensen die contactlenzen dragen
  • voor mensen met fysieke belemmeringen, waardoor ze zelf moeilijk make-up kunnen aanbrengen

Veilige methode

De gebruikte techniek is een volkomen veilige methode, die sinds jaren gebruikt wordt door plastisch chirurgen en dermatologen in de Verenigde Staten. Na de behandeling wordt een verzachtende zalf aangebracht. Ik werk uitsluitend met professioneel materiaal, volgens de wettelijke voorschriften en binnen de geldende verzekeringsnormen.

Behandelingen

Ombré Powderbrows – Vollere wenkbrauwen met poedereffect

Voor permanente make-up Ombré PowderbrowsNa permanente make-up Ombré Powderbrows

Ga je nu vaak met wat wenkbrauwpoeder over je wenkbrauwen om ze voller te krijgen? Met ombré powderbrows bereiken we hetzelfde fluffy effect, maar je hoeft het niet meer dagelijks zelf te doen.

Microblading met ultrafijne wenkbrauwhaartjes

Voor permanente make-up Microblading met ultrafijne wenkbrauwhaartjesNa permanente make-up Microblading met ultrafijne wenkbrauwhaartjes

Wil je op een super naturelle manier meer wenkbrauwhaartjes binnen je natuurlijke vorm? Dan is microblading de techniek die je zoekt.

 3D hairstrokes van de volledige wenkbrauwen

Voor permanente make-up 3D Hairstrokes volledigNa permanente make-up 3D Hairstrokes volledig

Heb je weinig tot geen wenkbrauwen? Met deze 3D techniek creëren we een heel naturelle wenkbrauwvorm opgevuld met fijne wenkbrauwhaartjes met wat schaduw voor een vol resultaat.

Fijne lipcontour –

Lipvorm accentueren

Na permanente make-Up lipcontour

Heb je een heel mooie lipvorm, maar vind je die net iets te bleek? Of ontbreekt er hier en daar eigen pigment in je lipcontour waarood de lijn niet volledig doorloopt? We lossen dit op een heel naturelle manier op met permanente make-up.

Schaduwlijn Ombré – Corrigerende lipcontour met zachte schaduw

Voor permanente make-Up Ombré lipsNa permanente make-Up Ombré lips

Niet zo tevreden over de vorm van je lippen? Merk je assymmetrie? Met ombré lips creëren we een mooie, symmetrische lipcontour met schaduw naar binnen toe voor een heel naturel resultaat.

Volledige lippen lipstick effect –

Full lips

Voor permanente make-up volledige lippen full lipsNa permanente make-up volledige lippen full lips

Met permanente make-up full lips of blushing lips geven we je lippen extra kleur, alsof je lippenstift op hebt. Dit doen we door ze op een naturelle manier volledig te pigmenteren. Ook de vorm kunnen we wat corrigeren als je dat wenst.

Accent eyeliner

Na permanente make-up accent eyeliner

Met deze permanente make-up deepliner pigmenteren we puntjes tussen de wimpers. Zo krijg je geen volle lijn, maar accentueren we je wimperlijn op een subtiele manier. Je ogen krijgen hierdoor net dat tikkeltje extra, wat zorgt voor een frisse uitstraling.

Volledige oogcontour –
Eyeliner boven en onder

Voor permanente make-up volledige oogcontourEen close-up van het oog van een vrouw met blauwe ogen versterkt door permanente make-up.

Bij een volledige oogcontour pigmenteren we met permanente make-up een lijntje tegen je onderste wimperlijn. Voor jouw permanente eyeliner bovenaan werken we zo fijn of breed als je wil. Zelfs een wing kan! Veel mogelijkheden, maar no worries!

Eyeliner boven

Voor permanente make-up eyeliner bovenNa permanente make-up eyeliner boven

Met permanente make-up pigmenteren we een eyeliner zoals je deze bij jezelf tekent of graag ziet. Zo fijn of breed als je wil, met of zonder wing. Uiteraard krijg je van ons ook advies over wat het beste bij jouw ogen past. Wat je ook kiest, dag in dag uit een perfecte waterproof eyeliner biedt je een enorm gemak.

Prijslijst

Wenkbrauwen

Ombré Powderbrows € 400
Microblading € 400
3D Hairstrokes volledig € 375

Lippen

Fijne lipcontour € 350
Schaduwlijn Ombré € 415
Volledige lippen € 595

Ogen

Accent eyeliner of fijne eyeliner onder of kayal € 180
Eyeliner boven of brede eyeliner onder € 235
Volledige oogcontour € 375
Tache de beauté € 65