Men heeft de subtiele geur en anti-aging eigenschappen van de Damascus roos – met een methode die al sinds de Oudheid in het Midden-Oosten gebruikt wordt – weten vast te leggen in het unieke rozenwater dat in de PHYTO 5 Ageless producten wordt gebruikt.

Bij het ouder worden, verandert de extracellulaire matrix van de huid, waardoor de hoeveelheid collageen en elastine vezels vermindert. De huid wordt dunner en verliest zijn elasticiteit, fijne lijntjes ontwikkelen en worden na verloop van tijd diepere rimpels.

Al eeuwenlang wordt de Damascus roos (Rosa damascena) met zijn zachte en fluwelen bloemblaadjes in roze of lichtrood, beschouwd als een symbool van schoonheid en liefde.

Bij het ouder worden, verandert de extracellulaire matrix van de huid, waardoor de hoeveelheid collageen en elastine vezels vermindert. De huid wordt dunner en verliest zijn elasticiteit, fijne lijntjes ontwikkelen en worden na verloop van tijd diepere rimpels.

De essentiële olie van de Damascus roos is een van de beste anti-aging essentiële oliën die er bestaan. Ze werkt direct op de fibroblasten die collageen vezels aanmaken en revitaliseert, geneest en regenereert de huidcellen. De andere unieke ingrediënten die aan het anti-aging effect bijdragen zijn de Cupuaçu boter afkomstig uit het Amazonewoud en het Commiphora mukul extract.

Ageless La Cure Coffret Serum en Crème

De plant waaruit de Cupuacu boter wordt geëxtraheerd, komt uit het Amazonewoud en behoort tot de cacao-familie. De boter heeft een extreem hoge waterabsorptiecapaciteit van 440%. Dit betekent hij 4,4 maal zijn eigen gewicht aan water kan vasthouden. Deze eigenschap geeft het uitzonderlijke hydraterende en voedende eigenschappen. Het verzacht de huid en lippen, geneest ze en maakt ze elastischer. Cupuaçu boter is zeer rijk aan vitamine C, calcium, magnesium en ijzer. Door de aanwezigheid van Omega 6 en 9 onverzadigde vetzuren is het een ideaal product om de huid mee te verzorgen.

De werking van het Commiphora mukul extract is heel gekend in de Ayurvedische geneeskunde. Deze gom wordt geëxtraheerd uit de wortels van een Indiase boom en is vergelijkbaar met mirte, een kostbaar geschenk dat de Koningin van Saba aan koning Salomon schonk. Het extract helpt om rimpels op te vullen door de aanmaak van huidlipiden te stimuleren. Daardoor is het een natuurlijke filler van rimpels dat ook de huid kleur geeft en een diepgaand liftend effect heeft.

Iedere vrouw verdient het ultieme liftende effect van het PHYTO 5 Ageless La Cure Coffret Serum en Crème. Dit duo is niet alleen natuurlijk en biologisch, maar heeft bewezen dat het effectief huidverjongend en faceliftend werkt!

Klik hier voor meer informatie